New post in 2017 after 2 years hiatus ;))

Assalamualaikum :)


Dalam keadaan sedar atau tak sedar dah dua tahun aku berhenti daripada berkecimpung kat dunia blog ni. Like seriously, it's been two years kot aku tak tulis kat teratak kesayangan aku ni? Post yang dulu-dulu pun aku dah banyak delete hahaha so tak banyak kenangan yang ada kat sini. Baca balik entry-entry yang lama rasa tebal muka sebab banyak entri yang time tu aku belum matured lagi lahmak. 

Okay okay actually aku tak banyak benda pun nak share kat sini. Last entri yang aku post pun time tu 2015, masa aku still PT3 lagi xD Eeeii masa tu still kanak kanak ribena lagi okayyy. Comel kan saya? Pfft nak termuntah *mata ke atas tangan ke bahu* Haaaa but now aku dah officially 17 and tak lama lagi dalam masa sebulan . (Oops tak sampai pun sebulan aku rasa) Aku dah nak periksa dooooe. SPM doooo. Serious nervous doooooe. Haaa semua doooooe kat belakang hahaha.


Percaya ataupun tak percaya aku dah nak SPM. Rasa baru je lagi second last entri aku buat kat blog ni time tu aku nak dekat-dekat PT3 dah hahaha. And right now, in this moment im coming back but as a SPM candidate yang akan ambil Sijil Pelajaran Malaysia tak lama lagi . (#huwaaanaknangis) Serious nak nangis sebab risau gila kalau tak dapat buat yang terbaik :'( Macam mana kalau aku buat silap lagi macam PT3 hari tu? (even results aku tak teruk sangat pun time tu)  


Actually aku taktau dah nak update apa lagi kat sini since aku memang tengah mengantuk gila sekarang ni even aku paksa diri aku untuk teruskan menaip haa. Ketandusan idea untuk menaip pun memang antara salah satu faktor aku punya entri kali ni nampak macam short gila semacam . Anyway nanti kalau aku ada kelapangan or ada masa yang terluang (kalau ada masa la cus schedule  aku lately memang tak menentu, tight dengan kelas tambahan memanjang ffuh busy mengalahkan YB and artis ) aku type banyak-banyak kat sini okay?


Btw sampai setakat ni je la aku type. Ni sebagai first entri je cus baru comeback dari hiatus. Kalau dipanjangkan usia and masih lagi diberi kesihatan yang baik aku akan type banyak banyak :)))


Ok bye adios!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.